Zadržané ukrajinské cigarety, poškodil a vlámal sa do troch áut

07.08.2006 Celý región

Zadržané ukrajinské cigarety:\r\nPoverený príslušník PZ zo skráteného vyšetrovania v Snine vzniesol včera obvinenie pre prečin porušenia predpisov o štátnych t...
Zadržané ukrajinské cigarety:
Poverený príslušník PZ zo skráteného vyšetrovania v Snine vzniesol včera obvinenie pre prečin porušenia predpisov o štátnych technických opatreniach na označenie tovaru 23 ročnému mužovi z Ľubiše, okr. Humenné.

Obvinený muž prechádzal v nedeľu o 00:30 h s osobným autom cez hraničný priechod Ubľa z Ukrajiny na Slovensko. V colnom pásme neprihlásil žiadny tovar, pričom pri následnej kontrole vozidla hliadkou oddelenia hraničnej kontroli, našli policajti 100 ks cigaretových krabičiek rôznych značiek. Tieto boli označené kontrolnými ochrannými známkami Ukrajiny. Pre Slovensku republiku vznikol colný dlh 2 898. - Sk.

Pre prečin porušenia predpisov o štátnych technických opatreniach na označenie tovaru bol včera povereným príslušníkom PZ zo skráteného vyšetrovania v Snine obvinený aj 25 ročný Ukajinčan. V nedeľu o 00:45 h prechádzal osobným autom cez rovnaký hraničný priechod z Ukrajiny na Slovensko. Ani on v colnom pásme neprihlásil žiadny tovar, ale pri kontrole jeho vozidla, policajti z oddelenia hraničnej kontroli našli 100 ks cigaretových krabičiek rôznych značiek s ukrajinskými kontrolnými ochrannými známkami. Colný dlh pre Slovenskú republiku bol vyčíslený na 2 898. - Sk.

Poškodil a vlámal sa do troch áut:
Policajti zo skráteného vyšetrovania v Bardejove vyšetrujú prípad krádeže vlámaním do troch osobných aút. Doposiaľ neznámy páchateľ vnikol v noci zo soboty na nedeľu na pozemok Stredného odborného učilišťa Poľnohospodárskeho v Bardejove. Tu sa vlámal do troch odparkovaných osobných áut. Z jedného z nich ukradol autorádio, z ostatných dvoch nič neukradol, ale poškodil rôzne časti automobilov. Celkovo vznikla trom majiteľom áut z Bardejova škoda 12 150. - Sk.
 

Vyberte región

mark